Aquapur polipropilenski bazeni

Naši bazeni su moderni

Bazen nije neophodnost nego luksuz i zato treba voditi računa da on nepredstavlja opterećenje već funkcionalni komfor koji je uvek vama na raspolaganju u svom punom kapacitetu.

AQUAPUR UGRADNI BAZENI

AQUAPUR BAZENI PREDSTAVLJAJU SPOJ KVALITETA , BRZE GRADNJE I DUGOTRAJNOSTI PO  NAJNOVIJIM GRADJEVINSKIM STANDARDIMA ODRŽIVE ARHITEKTURE I OČUVANJA PRIRODE.

AQUAPUR proizvodi bazene po Nemačko-Češkoj tehnologiji varenja pločastih PP materijala , tokom godina razvio je sopstvena rešenja i patente u ovoj metodi izgradnje.

Bazeni se prave sastavljanjem ploča polipropilena mašinskim varenjem stvarajuci tako čvrste i nevidljive veze a bazen postaje monolitna vodonepropusna celina.

Karakteristike materijala omogućavaju izradu bilo kojeg oblika i najzahtevnijih rešenja.

Ova tehnologija predstavlja najadekvatnije rešenje za naše kontinentalno geografsko područje terena i klime sa velikim rasponom temperature koje klasična betonska rešenja i drugi materijali završne obrade bazena teško podnose i rapidno im se smanjuje vek trajanja a sve veća sumnja u kvalitet i stručnost izvodjača radova traže rešenja prefabrikacije u kontrolisanim uslovima proizvodnje sa maksimalnim eliminisanjem ljudskog faktora.

Kao najveći proizvodjač u regionu AQUAPUR se trudi da poravnja mogućnosti kupaca i kvalitet kojem je dosledan. Kroz razvoj i modernizaciju procesa proizvodnje i odabir prakticnih rešenja. Aquapur je u mogućnosti da uvek bude konkurentan i svojim klijentima ponudi maksimum.

Pohvale kupaca , kritike konkurencije i stalni pokušaji kopiranja i kradje intelektualne svojine onoga što AQUAPUR radi je najbolji pokazatelj da smo na pravom putu.

CEO d.i.a. Vranešević Stevan

PREDNOSTI AQUAPUR BAZENA

Prednosti naših bazena:

  • GARANTOVANA  VODONEPROPUSTNOST
  • BRZA UGRADNJA
  • LAKO I JEFTINO ODRŽAVANJE
  • NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA
  • DUGI VEK TRAJANJA
  • DOBRA TERMIKA SAMOG MATERIJALA
  • UVEK DOSTUPNA PODRŠKA
  • NEOGRANIČENA OBLIKOVNOST
  • RECIKLIRAJUĆI MATERIJALI

POLIPROPILENSKI BAZENI – DUŽI VEK TRAJANJA

AQUAPUR za proizvodnju svojih bazena koristi Polipropilen visoke gustine PPHD sa integrisanom bojom i UV zaštitom još u procesu izlivanja materijala. Tako dobijeni material obezbedjuje testiranu dugotrajnost od preko 50 godina.

Polipropilen je potpuno gladak material i kao takav veoma lak za održavanje jer se za njegovu površinu ništa nehvata ni kamenac ni alge, nije termicki provodnik i nepredaje betonu toplotu iz bazena.

Obloga bazena mora da bude postojana, otporna na hemiju , kamenac , agresivnu sredinu vode i spoljne klimatske uticaje, sa što manje spojeva na sebi, zato monolitna kada od polipropilena predstavlja najzahvalnije i postojanije rešenje na duge staze.

NEMAČKI KVALITET

Nemačka kompanija Roechling je partner i snabdevač AQUAPURA materijalom preko deset godina osiguravajući tako kvalitet i postojanost u procesu proizvodnje koji je uvek u najvišem standardu.