Pokrivači

Naši bazeni su moderni

Pokrivači za bazene mogu biti
SOLARNI POKRIVAČI ZA BAZENE , TELESKOPSKI POKRIVAČI ZA BAZENE , ZIMSKI POKRIVAČI ZA BAZENE

TELESKOPSKI POKRIVAČI ZA BAZENE

Predstavljaju moderno funkcionalno I energetski efikasno rešenje za pokrivanje bazena kojim se potpuno menja način i vreme upotrebe i održavanja bazena. Kada posedujete teleskopski pokrivač bazena potpuno ste zaštićeni od atmosferskih uticaja na bazen.

Princip rada teleskopskih pokrivača za bazene je da u svakom trenutku  možete imati otvoren ili potpuno natkriven-zatvoren bazen.

Pokrivači se sastoje od više segmenata dužine 2,2-2,7m koji su napravljeni od aluminijumske podkonstrukcije (visoko kvalitetna AlMgSiO2 legura aluminijuma , eloksirani ili u boji) , sa ispunom od Lexana ili Klirita. Ovi segmenti klizaju  preko posebno profilisanih kanala-šina  od aluminijuma koji su vezane za podlogu. Mogu se kretati u jednom a opciono I u oba smera. Svi pokrivači mogu imati bočna, klizna ili čeona vrata.

Šta je bitno pri odabiru pokrivača. Potrebno je znati čistu širinu/dužinu PROSTORA koji natkriva pokrivač , da li imate uzdignutu ivicu bazena , da li imate neke fiksne elemente po ivici bazena npr. merdevine, kobre Itd… , da li imate dovoljno prostora u podužetku bazena da segmenti pokrivača mogu nesmetano da se slože, potrebno je minimum 2,5m.

Za prikas samo pokrivača u galeriji odaberite filter POKRIVAČI

Najveće prednosti teleskopskih pokrivača bazena:

  • Sezona kupanja je produžena, od ranog proleća do kasne jeseni, a može biti i punih 12 meseci
  • Voda se brže zagreva i duže čuva svoju toplotu – energetska autonomnost
  • Ispravnost vode je zaštićena od sadašnjih padavina koje su sve agresivnije
  • Voda je zaštićena od mehaničkog prljanja iz okruženja i nanosa vetrom
  • Lako se koristi i održava , sastavljanje i razvlačenje pokrivača u jednom pokretu
  • Predstavlja zaštitu od upadanja dece i kućnih ljubimaca u bazen – kontrolisana sredina
  • Voda je uvek bistra ,ispravna , temperirana i spremna za kupanje

Modeli prekrivača u ponudi:

KLASIK

Klasik pokrivač za bazene je osnovni model sa najboljim odnosom cene na tržistu. Lučni oblik konstrukcije ga čini najotpornijim na vremenske uslove od svih pokrivača.

ŠUMADIJA

Ako ste za niži pokrivač finih kontura , koji  ne blokira pogled, Šumadija je pravo rešenje. Praktična klizna vrata sa bočne strane , čela koja se lako skidaju garantuju funkcionalnost u svim varijantama.

INFINITI

Čista estetika. Najniži pokrivač sa posebno ojačanom konstrukcijom , Diskretno rešenje sa fino rešenim svakim detaljem predstavlja luksuz u punom izdanju.

AKADEMIJA

Visoki pokrivač sa prostorom za boravak. Elegantna I komforna forma za potpuno uživanje u bazenu u svom maksimumu.

Sa današnjim klimatskim promenama , sve nestabilnijim i učestalim vremenskim nepogodama , sa kišama koje su postale veoma učestale i hemijski agresivne. U klimatskoj zoni koja ima ograničeni vremenski period za otvorenu sezonu kupanja. Odabir teleskopskog pokrivača za bazen je logično i neophodno rešenje ako hoćete nesmetano i bez dodatnog opterećenja da koristite i uživate u svom bazenu.

POKRITE SVOJ BAZEN – PRODUŽITE I OLAKŠAJTE KORIŠĆENJE VAŠEG BAZENA – AQUAPUR

TELESKOPSKI POKRIVAČI PO MERI

Ako imate specifične zahteve uvek je moguće izraditi pokrivač po meri , pošaljite zahtev I daćemo vam ponudu