Izrada bazena

Naši bazeni su moderni

Izrada bazena

Izgradnja bazena počinje u fabrici.Gde se u kontrolisanim uslovima na velikim CNC mašinama za krojenje i varenje oblikuju i spajaju polipropilenske ploče. Ovako nastaju Aquapur bazeni, precizno sastavljeni  i sa kontrolom kvaliteta.

Izgradnja bazena u Aquapuru
Završeni aquapur bazeni čekaju ugradnju

Oblici i dimenzije

Aquapur firma za bazene može da izradi bilo koji oblik i veličinu bazena. Godinama radimo na unapredjenju i postizanju optimalnih rešenja. Primere oblika mozete videti ovde i na galeriji

Bazene delimo na gotove ugradne bazene i one koji se rade na licu mesta.

Konstrukcija bazena

Bazeni dolaze potpuno opremljeni sa svojom podkonstrukcijom, termoizolacijom i svim instalacijama već postavljenim pre ugradnje bazena.

Zbog specifičnosti materijala. Aquapur je razvio posebnu podkonstrukciju kako bi eliminisao sve slabe tačke i unapredio ukupnu stabilnost bazena. Termoizolacija bazena je udvostrucena, a konstrukcija obezebdjuje laku završnu ugradnju i raznovrsnost primene Aquapur bazena.

Posebni aquapur bazen
Kako se prave bazeni u Aquapuru

Materijal

Aquapur bazeni se prave od posebnih polipropilenskih ploča visoke gustine PPHD++UV. Sa povećanom količinom UV zaštite ugradjene u materijal.Nemački partner Roechling proizvodi materijal po najvišim standardima.I preko 15 godina obezbedjuje Aquapuru da u svemu bude ispred konkurencije.Tako obezbedjujemo kvalitet i dugotrajnost. A vi dobijate maksimum za svoj novac.

Polipropilen predstavlja jedino dugotrajno održivo rešenje za naše klimatske uslove. Svi drugi materijali i tehnologije za izradu bazena ubrzano propadaju , gube svoj početni izgled i vodonepropusnost. Razlog su godišnje temperaturne razlike u našem regionu. Zato se dobro raspitajte koliku garanciju dobijate.