Servis bazena

Naši bazeni su moderni

SERVIS BAZENA

AQUAPUR svojim klijentima obezbedjuje uslugu redovnog servisa puštanja u rad pre sezone i zazimljavanja po završetku kupajuće sezone.

PUŠTANJE U RAD – podrazumeva da klijent zameni vodu u bazenu posle čega Aquapur ekipa dolazi na teren postavlja opremu kalibriše uredjaje , vrši šok tretman vode i pušta bazen u rad i isporučuje sav potreban potrošni material za funkcionisanje bazena.

ZAZIMLJAVANJE – Na kraju sezone potrebno je sve pumpe , sonde i drugu aparaturu raskačiti i uskladištiti na bezbedno mesto do sledeće sezone a bazen pripremiti za zimski period.

Pre svake sezone aquapur tim pravi kalendar servisa i puštanja u rad , javite se na vreme I obezbedite svoj termin  – 064 64 67 599

ZAŠTO AQUAPUR BAZENI

Ako nepadate na lepršave pohvale izmisljenih “klijenata” I slike srpskih bazena sa palmama I meksikancima u pozadini koji ih prave. A hocete partnera sa imenom I adresom na kojoj nas mozete naći u svakom trenutku umesto fantomskih firmi koja daju garancije bez pokrića , onda dodjite u AQUAPUR I biće nam čast da udjete  unaš klub 1000+ zadovoljnih vlasnika bazena.