Vrste bazena po nameni

Naši bazeni su moderni

VRSTE BAZENA

JAVNI BAZENI – AQUAPARKOVI – MINI AQUAPARKOVI

Dinamični oblici, interaktivni bazeni, lenje reke , dečiji bazeni i dečiji  sadržaji, kompletan asortiman svih vodenih atrakcija i sadržaja , osnovna i dodatna oprema za profesionalne i komercijalne bazene i druge vodene sadržaje. Mini aqua parkovi za ugostitelje koji hoće da budu ispred konkurencije.

BANJSKI – SPA BAZENI

U procesu rekonstrukcija i izgradnji novih banjskih sdržaja Aquapur redovno oprema banje sa svim vrstama hidromasažnih i drugih kada, bazenima za termalnu vodu , kao i sve ostale potrebne opreme. Mini Spa centri za Rezidencije , Hotele i apartmane.

SAMOSTOJEĆI I BAZENI ZA KROVOVE

Jedna od specijalnosti Aquapura su krovni i samostojeći bazeni , zbog lagane konstrukcije i mogućnosti da dodju gotovi , predstavljaju najbolje tehnološko rešenje za postavljanje bazena na krov.

BAZENI ZA PLIVANJE

Trake za isplivavanje, uske i dugačke kade. Male kade opremljene Turbo jet uredjajima za plivanje u mestu i hidromasažnim blokovima.

KUĆNI ZATVORENI BAZENI

Izgradnja bazena u zatvorenom prostoru, nosi sa sobom svoje posebnosti prednosti i zahteve koji moraju da se ispune da bi imali potpuno funkcionalan kućni ili komercijalni bazen u zatvorenom, Aquapur je tu da vam to ispuni.

HIDROMASAŽNI BAZENI

Sve vrste i oblici spa jakuzzi hidromasažnih kada sa opremom po želji tipske i po specifikaciji da mogu da se uklope u svaki prostor.

DEČIJI BAZENI

Klasični kružni ili bazeni najrazličitijih oblika sa maštovitim atrakcijama i sadržajima posebno osmišljnim za animaciju dece sa akcentom na njihovu bezbednost.

BETONSKI BAZENI

Ako pravite klasični betonski bazen Aquapur obavlja sve poslove projektovanja i opremanja betonskih kada za javne i privatne bazene.

REKONSTRUKCIJA BETONSKIH BAZENA

Aquapur rekonstrujiše postojeće betonske bazene oblaganjem PP pločama ili postavljanjem kompletnog bazenskog uloška sa svom ostalom opremom za ispravan rad Vašeg bazena. Deset godina iskustva u rekonstrukcijama betonskih bazena dovelo je to inovativnih i brzih rešenja koji Vaš stari bazen kompletno pretvaraju u nov, moderan i funkcionalan bazen sa dugogodišnjom garancijom.

LUX BAZENI

Ako hoćete posebnost i ono što izdvaja, naručite projekat i napravićemo vam nešto što niste znali da uopšte postoji…

LEPU KUĆU NE MOŽE DA NAPRAVI ONAJ KO U LEPOJ KUĆI NIJE ODRASTAO